Adrie Jonk Purmerend

Newtonstraat 34
1446VR Purmerend
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda CX-5

2.0 SkyActiv-G 165 Sportive
  • 19-inch lichtmetalen velgen, Bright Silver
  • 19-inch lichtmetalen velgen, Silver
  • achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Active Driving Display (ADD): kleuren head-up display met de belangrijkste rij-informatie
  • Apple CarPlay
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 40.181 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
L-716-FR
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurSnowflake white pearl
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingKunstleer
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

| AUTOMAAT | WEGKLAPBARE TREKHAAK | APPLE CARPLAY | BOSE | HEAD UP | DODEHOEKDETECTIE  360 CAMERA | BLACK WRAPP | NED AUTO |

Doordachte techniek en intelligente systemen zijn pas waardevol wanneer ze een functie hebben. Meer dan wie ook hebben de Japanse autofabrikanten dit door, en dat merkt u ook aan deze Mazda CX-5. De aandrijving van deze Mazda wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Hoe koud het buiten ook is, de stoelverwarming geeft u meteen een behaaglijk gevoel. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Deze Mazda CX-5 heeft een verwarmd stuurwiel. Nooit meer koude handen onderweg. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer dakspoiler, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Onder alle omstandigheden een volmaakt geluid onderweg: het high performance audiosysteem zorgt ervoor. Verder is het systeem uitgerust met: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur en dashboard met spraakbediening. Ook is de auto voorzien van electronic climate control. Een intelligente auto, dat is het zeker. Makkelijk inparkeren met de parkeersensoren voor en achter en comfortabel op weg dankzij de adaptive cruise control. De regensensor voelt zelf nattigheid en reageert daarop, en als het donker wordt doet de automatisch inschakelbare verlichting de lichten aan. De achteropkomend verkeer waarschuwing bewaakt de afstand tot achterliggers en geeft een signaal als er te weinig ruimte is. Met de keyless start is het lekker makkelijk instappen en starten. Een slim verborgen extra is de elektrisch inklapbare trekhaak.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. U hoeft uw ogen niet meer van de weg te halen om dashboardinformatie te checken. De head-up display projecteert het rechtstreeks in uw zichtveld. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, bent u steeds veilig onderweg.

Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda / Honda & Overig). 

 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
19-inch lichtmetalen velgen, Bright Silver
19-inch lichtmetalen velgen, Silver
achteropkomend verkeer waarschuwing
Active Driving Display (ADD): kleuren head-up display met de belangrijkste rij-informatie
Apple CarPlay
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Bose® premium-audiosysteem met 10 speakers
electronic climate controle
Geïntegreerd navigatiesysteem
kunstlederen/alcantara bekleding
Mazda Radar Cruise Control (MRCC): houdt ingestelde snelheid aan en bewaart gewenste afstand tot voorganger (incl. stop & go-functie)
Metallic / Mica lak
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap