Adrie Jonk Purmerend

Newtonstraat 34
1446VR Purmerend
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda CX-5

2.0 SkyActiv-G 165 Luxury
  • achterbank verwarmd
  • achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Apple Carplay/Android Auto
  • audio installatie premium
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • DAB ontvanger
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 85.941 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
XV-420-B
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurJet black
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

| AUTOMAAT | TREKHAAK | APPLE-CARPLAY | CLIMATE CONTROL | LEDER  | BOSE AUDIO | LEDER | 19 INCH LM | DODEHOEK DETECTIE | 360 CAMERA |

Met hun doordachte ontwerpen en hoge kwaliteit onderscheiden de Japanse auto's zich al tientallen jaren. Ook dit is weer zo′n bijzonder goede Japanse auto. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Altijd al een voorkeur voor een lederen interieur gehad? Deze Mazda CX-5 heeft het! Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Een heerlijk luxe optie van deze auto is het verwarmbare stuurwiel. Ook achterin is iedereen snel op temperatuur door de verwarmde achterbank. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 19 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Voor wie hoge eisen stelt aan geluid en akoestiek, is deze auto voorzien van een high performance audiosysteem. De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Praat tegen deze auto en de auto doet wat u wilt dankzij de ingebouwde spraakbediening. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het full map navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Deze auto heeft denkcapaciteit. De regensensor en de automatisch inschakelbare verlichting registreren neerslag en duisternis en activeren dan de ruitenwissers en verlichting. De adaptive cruise control zorgt voor een rimpelloze rit, waarna u soepeltjes inparkeert met behulp van de parkeersensoren voor en achter. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal als degene achter u te dicht op u zit. Ook handig en veilig bij het wisselen van rijbaan. Voorzien van keyless start. Dat betekent: met de elektronische sleutel op zak is een druk op de knop genoeg om de auto te starten.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Het forward collision warning-systeem waarschuwt indien een botsing dreigt met een voorliggend of tegemoetkomend voertuig. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda / Honda & Overig). 

 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
achterbank verwarmd
achteropkomend verkeer waarschuwing
Apple Carplay/Android Auto
audio installatie premium
Bluetooth telefoonvoorbereiding
DAB ontvanger
dodehoek detectie
electronic climate controle
elektrisch bedienbare achterklep
extra getint glas
head-up display
lederen bekleding
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap