Adrie Jonk Purmerend

Newtonstraat 34
1446VR Purmerend
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda CX-5

2.0 SkyActiv-G 165 Business Comfort
  • 19 Inch LM
  • achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Apple Carplay/Android Auto
  • audio installatie premium
  • binnenspiegel automatisch dimmend
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 47.895 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
XT-121-G
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurSonic silver
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

| AUTOMAAT | LEDER | BOSE AUDIO | ACHTERUITRIJCAMERA | 19 INCH LM | DODEHOEKDETECTIE | CLIMATE CONTROL |

Van uw nieuwe auto verlangt u rijplezier, maar ook optimaal comfort en veiligheid. Daarom is de Mazda CX-5 de auto die u zoekt. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Houdt u van een luxe uitstraling? Dan is het lederen interieur een heel aantrekkelijke extra! De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. Nooit meer koude handen of koude vingers in de auto. Stuurverwarming zorgt ervoor dat het stuur behaaglijk warm aanvoelt. Ook 19 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

Zo kan muziek in de auto klinken: het high performance audiosysteem levert topklasse geluid! Natuurlijk is het systeem ook voorzien van: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur en dashboard met spraakbediening. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Het luxeniveau in deze Mazda is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Op een drukke weg heeft u soms ogen in uw achterhoofd nodig. De sensoren aan de achterzijde nemen die functie over en geven een achteropkomend verkeer waarschuwing als een achterligger te dicht op u zit. Met de keyless start is het lekker makkelijk instappen en starten.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. De sensor van het forward collision warning-systeem registreert permanent de afstand tot voorliggers en grijpt in als een botsing dreigt. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Overtuigd? Bel dan voor een afspraak!

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda / Honda & Overig). 

 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
19 Inch LM
achteropkomend verkeer waarschuwing
Apple Carplay/Android Auto
audio installatie premium
binnenspiegel automatisch dimmend
Bluetooth telefoonvoorbereiding
cruise control
dimlichten automatisch
electronic climate controle
lederen bekleding
Metallic lak (MET)
navigatiesysteem full map
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap