Pech & Schade

Pech met jouw Mazda of op zoek naar professioneel schadeherstel? Hier vind je alle informatie.

Image
Mazda

Pech met jouw Mazda?

Pech onderweg met uw auto is ontzettend vervelend. Of u nu op vakantie gaat en een lekke band heeft of naar uw werk rijdt en uw auto er mee stopt. In alle gevallen van pech wilt u zo snel mogelijk uw weg kunnen vervolgen. Om u hierbij te ondersteunen, hebben wij op deze pagina de telefoonnummers van diverse nooddiensten geplaatst. Deze nooddiensten zijn 24/7 bereikbaar voor pech onderweg!

Schade melden

Heeft u schade aan uw auto, dan kunt u dit heel gemakkelijk en snel online melden via deze link. U doorloopt slechts acht stappen om de schade te melden, namelijk:

  1. Maak foto’s en benader getuigen
  2. Start schademelden en selecteer type voertuig en soort ongeval
  3. Noteer de gegevens
  4. Meld schade en letsel
  5. Beschrijf de situatie
  6. Controleer de gegevens
  7. Bevestig de schademelding
  8. Voeg thuis extra informatie toe

 

Mazda pechhulp

Binnen en buiten Nederland: +31 (0)88 – 006 59 00

Meer informatie vindt u op de website van Mazda Euro Service.

Image
monteur

Schadeherstel voor jouw Mazda

Het gezegde ‘een ongeluk zit in een klein hoekje’ is er niet voor niets. Zelfs als u erg zuinig bent op uw Mazda, kan het gebeuren dat u een stoeprand, muurtje of paaltje over het hoofd ziet met als gevolg: schade. Gelukkig kunt u in dat geval terecht bij Autobedrijf Adrie Jonk in Purmerend, die snel uw schade weer repareert. 

Autobedrijf Adrie Jonk werkt samen met alle verzekeringsmaatschappijen, waardoor u het gehele schadetraject door ons kunt laten uitvoeren. Wat voor schade u ook heeft, ook als het een Schadegarant reparatie betreft. Wij ontzorgen u hier compleet in.

Plaatselijk spuiten

Wij snappen dat u uw Mazda in showroomstaat wilt houden en dat u er zeer zuinig op bent. Maar we hebben allemaal wel eens een paaltje over het hoofd gezien of moeite gehad in een krappe parkeergarage. In dat geval praten we over lichte schade, die Autobedrijf Adrie Jonk door plaatselijk te spuiten (spot repair) snel en zonder hoge kosten kan repareren. Dit kan zonder tussenkomst van de reguliere schadehersteller.

Technische reparaties

Soms heeft uw Mazda naast het periodieke onderhoud meer aandacht nodig. Een onverwachte reparatie bijvoorbeeld. Heel vervelend natuurlijk, maar zeker niet onoverkomelijk. Bij ons weet u precies waar u aan toe bent wanneer u een prijsopgave vraagt voor een reparatie aan uw Mazda.

In de prijsopgave zitten alle benodigde onderdelen, het arbeidsloon en eventuele bijkomende kosten.

Bij Adrie Jonk staan we voor:
Open
Betrouwbaar
Persoonlijke service

Pech of schadeherstel nodig?

Vul onderstaand formulier in en we helpen je zo snel mogelijk verder.

Aanhef
Image
Dennis

Dennis de Snaijer

Planning reparatie en onderhoud