Onderhoud

Voordelen van service en onderhoud bij Adrie Jonk

Vakbekwame monteurs

Reparatie en onderhoud

Ruime werkplaats

Eerlijk advies

Image
Werkplaats

Mazda onderhoud bij Adrie Jonk

Zoals voorgeschreven door de fabrikant moet elke Mazda jaarlijks of om de 20.000km (wat het eerst bereikt is) onderhoud hebben. Mazda hanteert voor elk model vast onderhoudsprijzen zodat u vooraf precies al weet wat wij gaan doen en hoeveel de kosten zijn.

Wachten en snel weer weg of een vervangende auto nodig

Tegenwoordig is het gezien het nieuwe onderhoudsschema bijna altijd mogelijk om tijdens het onderhoud te wachten, neem lekker koffie in onze koffiecorner (met Wifi), lees of werk wat en de auto is al weer klaar! Of fiets lekker even in de omgeving met een elektrische leenfiets. Lukt wachten niet of duurt de reparatie langer, dan hebben wij altijd een vervangende auto beschikbaar. Of maak gewoon even een proefrit in een van onze nieuwste modellen!

Image
monteur

Service-afdeling van Adrie Jonk

De voordelen om je Mazda bij ons in onderhoud te houden: 

Ons personeel is door Mazda opgeleid en daarom vakbekwaam. Wij werken dus professioneel en hanteren vaste onderhoudsprijzen. Zo ben je zeker van veilig en betrouwbaar rijden. Ook als je de auto weer bij ons inruilt is het onderhoudsverleden van groot belang.

Gratis Mobiliteit service: Wanneer je jaarlijks jouw Mazda door ons laat onderhouden heb je recht op gratis mobiliteit service, dus pechhulp in heel Europa (autoleeftijd maximaal 15 jaar). Dit geeft je ten op zicht van andere aanbieders gauw een voordeel tot € 100.-!

Bij Adrie Jonk staan we voor:
Open
Betrouwbaar
Persoonlijke service

Service of onderhoud inplannen?

Vul onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Aanhef
Image
Dennis

Dennis de Snaijer

Planning reparatie en onderhoud