Adrie Jonk Purmerend

Newtonstraat 34
1446VR Purmerend
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda CX-5

2.0 SkyActiv-G 165 Skylease+
  • achteropkomend verkeer waarschuwing
  • armsteun voor
  • binnenspiegel automatisch dimmend
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • buitenspiegels elektrisch inklapbaar
  • cruise control
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 97.246 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
XH-857-P
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurDeep crystal blue
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

| AUTOMAAT | TREKHAAK | NAVIGATIE | VERWARMDE STOELEN | CLIMATE CONTROL | CRUISE CONTROL |

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Mazda CX-5. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Donkere en koude maanden? U zit altijd goed dankzij de stoelverwarming. Comfortabel houvast krijgt u van het verwarmd stuurwiel. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. De electronic climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Parkeersensoren helpen u tijdens het in- en uitparkeren. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Mazda is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. De Mazda is standaard voorzien van: dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Zoals u mag verwachten van deze Mazda CX-5 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Overtuigd? Bel dan voor een afspraak!

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda / Honda & Overig). 

 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
achteropkomend verkeer waarschuwing
armsteun voor
binnenspiegel automatisch dimmend
Bluetooth telefoonvoorbereiding
buitenspiegels elektrisch inklapbaar
cruise control
DAB ontvanger
electronic climate controle
extra getint glas
koplampen adaptief
lichtmetalen velgen 17"
Metallic lak (MET)
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap