Adrie Jonk Purmerend

Newtonstraat 34
1446VR Purmerend
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda CX-3

2.0 SkyActiv-G 121 Sportive
  • binnenspiegel automatisch dimmend
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • cruise control
  • electronic climate controle
  • Geïntegreerd navigatiesysteem
  • lichtmetalen velgen 18"
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 47.201 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
K-874-DJ
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurJet black
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

| NAVIGATIE | AIRCO AUTOMATISCH | PARKEERSENSOREN | 18 INCH LM | DODEHOEK DETECTIE | NED AUTO |

Het is een nette en comfortabele auto, deze Mazda CX-3, hij heeft 47201 kilometer gelopen. De aandrijving van deze Mazda wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bediende ramen.

Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. De electronic climate control zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Soms heeft u meer parkeerruimte dan u denkt. Maar soms ook niet. De parkeersensoren vertellen precies hoeveel. De elektronische systemen in deze Mazda helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Deze Mazda is bovendien voorzien van cruise control. Dus comfortabel en zuinig rijden verzekerd! Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn DAB ontvangst, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en versnellingspook, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. De Brake Assist geeft een maximale boost aan het remsysteem in een noodsituatie. Zo verkort u de remweg en verkleint u de kans op ongelukken. Met voorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Klinkt dit allemaal aantrekkelijk? Maak dan een afspraak met onze verkoper!

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda / Honda & Overig). 

 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
binnenspiegel automatisch dimmend
Bluetooth telefoonvoorbereiding
cruise control
electronic climate controle
Geïntegreerd navigatiesysteem
lichtmetalen velgen 18"
Metallic / Mica lak
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap