Adrie Jonk Purmerend

Newtonstraat 34
1446VR Purmerend
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda CX-3

2.0 SkyActiv-G 120 GT-M WAT EEN BEAUTY
  • achteropkomend verkeer waarschuwing
  • achteruitrijcamera
  • airco (automatisch)
  • armsteun voor
  • cruise control adaptief
  • DAB ontvanger
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 48.128 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
G-538-GD
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurArctic white
BrandstofBenzine
EnergielabelE
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

| AIRCO AUTOMATISCH | 18 INCH LM | BOSE AUDIO | HEAD UP | ACHTERUITRIJCAMERA | ADAPTIEF CRUISE CONTROL | ​

In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de Mazda CX-3 altijd de controle. Deze auto komt uit 2019. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Deze Mazda CX-3 heeft verwarmbare voorstoelen, voor zowel bestuurder als bijrijder. Hoe koud het buiten ook is, het verwarmbare stuurwiel brengt uw handen en vingers snel weer op temperatuur. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, halflederen bekleding, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels en extra getint glas zijn aan boord.

Kom maar, kom maar, kom maar... ho! Prettig hoor, zo'n achteruitrijcamera. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. De hoorbare sensatie van het high performance audiosysteem is een ervaring op zich. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. U bent in deze Mazda ook voorzien van dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Mazda bovendien head-up display, dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Mazda CX-3. Het is een auto van het bouwjaar 2019. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Regen, wind, hagel, sneeuw? Als het buiten guur is, doet de stoelverwarming z'n weldadige werk! Hoe koud het buiten ook is, het verwarmbare stuurwiel brengt uw handen en vingers snel weer op temperatuur. Natuurlijk behoren 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, halflederen bekleding, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels en extra getint glas ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Nooit meer parkeerschade dankzij de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Het infotainmentsysteem bedient u met uw vingers of met uw stem, met dank aan de geïntegreerde stembediening. Hoog, laag, midrange: het high performance audiosysteem is volledig afgestemd op de akoestiek in deze auto. Het full map navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. De uitrusting van deze auto is met achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel behoorlijk compleet.

In de Mazda CX-3 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt. Verder is deze auto uitgerust met head-up display, dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Meer weten? Onze verkoper maakt graag een afspraak om u alles te laten zien!

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda / Honda & Overig). 

 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
armsteun voor
cruise control adaptief
DAB ontvanger
Dashcam
dodehoek detectie
extra getint glas
head-up display
lederen/stof bekleding
lichtmetalen velgen 18"
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap