Adrie Jonk Purmerend

Newtonstraat 34
1446VR Purmerend
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Honda CR-V

2.0 Hybrid Elegance
  • achteruitrijcamera
  • airco (automatisch)
  • binnenspiegel automatisch dimmend
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • cruise control adaptief
  • DAB ontvanger
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 64.027 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
J-396-TF
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurGrijs
BrandstofHybride
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1993 CC
Omschrijving

| AUTOMAAT | TREKHAAK | 18 INCH LM | CLIMATE CONTROL | NAVIGATIE | ADAPTIEF CRUISE CONTROL | ACHTERUITRIJCAMERA |

Geavanceerde techniek, waarbij een verbrandingsmotor samenwerkt met een elektromotor, zorgt dat deze auto geweldige prestaties neerzet en toch zuinig is met brandstof. Dit is een Honda CR-V uit 2020, hij heeft 64027 kilometer op de teller. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. Verder is de Honda uitgerust met: 18 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, trailer assistent, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Kom maar, kom maar, kom maar... ho! Prettig hoor, zo'n achteruitrijcamera. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audiosysteem en ook het navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. Natuurlijk is de audio-installatie voorzien van DAB-ontvangst. De achteropkomend verkeer waarschuwing bewaakt de afstand tot achterliggers en geeft een signaal als er te weinig ruimte is. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. En deze auto heeft ook regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes en boordcomputer als standaard uitrusting.

De geavanceerde technologie in deze Honda is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Bij een noodstop gebeurt er heel veel tegelijk: gas los, rempedaal in, kijken, sturen. Dan is het een veilig gevoel dat de Brake Assist uw remactie tot het maximum oppept. De auto is ook uitgerust met hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze Honda. Belt u ons snel?

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda / Honda & Overig). 

 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
binnenspiegel automatisch dimmend
Bluetooth telefoonvoorbereiding
cruise control adaptief
DAB ontvanger
lichtmetalen velgen 18"
metaalkleur
navigatiesysteem
parkeersensor voor en achter
voorstoelen verwarmd
aanhanger assistent
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap