Adrie Jonk Purmerend

Newtonstraat 34
1446VR Purmerend
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Honda CR-V

2.0 Hybrid AWD Executive
  • achteruitrijcamera
  • airco (automatisch)
  • armsteun voor
  • audio installatie premium
  • bi-xenon koplampen
  • binnenspiegel automatisch dimmend
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 110.268 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
XS-783-X
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurModern steel m.
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1993 CC
Omschrijving

| AUTOMAAT | PANORAMADAK | LEDER | ADAPTIEF CRUISE CONTROL | NAVIGATIE | CLIMATE CONTROL | 19 INCH LM |

Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze Honda CR-V is van het bouwjaar 2019. De hybride combi van een verbrandingsmotor en een elektromotor zorgt voor zeer laag brandstofverbruik en veel minder uitstoot. Terwijl u de bagage inlaadt via de elektrisch bedienbare achterklep, nemen uw passagiers al plaats in het lederen interieur. Mooi! Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze Honda CR-V is voorzien van verwarmbare voorstoelen. Het glazen panoramadak zorgt voor een onovertroffen uitzicht. In het donker zorgt de xenonverlichting voor een goed zicht op de weg. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, trailer assistent, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Zodra u naar de 'R' schakelt, gaat de achteruitrijcamera in werking en heeft u een perfect zicht op alles wat zich achter de auto afspeelt. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Uw favoriete muziek klinkt beter dan ooit met het ingebouwde high performance audiosysteem. Te weinig afstand tussen u en de achterligger? De sensoren registreren het direct en de achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn navigatiesysteem, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur.

Zoals u mag verwachten van deze Honda CR-V is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Minder remweg, meer veiligheid: de Brake Assist haalt het beste uit het remsysteem als het erop aankomt. In deze Honda vinden we verder een dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda / Honda & Overig). 

 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
armsteun voor
audio installatie premium
bi-xenon koplampen
binnenspiegel automatisch dimmend
Bluetooth telefoonvoorbereiding
cruise control adaptief
DAB ontvanger
dakrails
dodehoek detectie
elektrisch bedienbare achterklep
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap