Adrie Jonk Purmerend

Newtonstraat 34
1446VR Purmerend
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda MX-5

1.5 SkyActiv-G 132 GT-M
  • achteruitrij assistent
  • achteruitrijcamera
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • audio installatie premium
  • bots waarschuwing systeem
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 27.485 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
G-901-HF
CarrosserieCabriolet
Bouwjaar2019
KleurSoul red crystal m
BrandstofBenzine
EnergielabelF
TransmissieHandgeschakeld
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren2
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1496 CC
Omschrijving

| NED. AUTO| Bose AUDIO | LEDER | KEYLES ENTREE| A. CAMERA | 27.485 km | NAVIGATIE | APPLE CARPLAY/ANDROID AUTO

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Mazda MX-5. Het is een auto van het bouwjaar 2019, hij heeft 27485 kilometer op de teller staan. Met de pittige benzinemotor en de handgeschakelde zesversnellingsbak manoeuvreert u moeiteloos door het verkeer. Deze Mazda is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. ‘s Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze Mazda MX-5 voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en LED-dagrijverlichting.

Muziek luisteren onderweg was nog nooit zo′n genoegen! Het high performance audiosysteem levert een unieke geluidservaring. Verdere voorzieningen op dit systeem zijn: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Mazda is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Deze auto is eenkennig en start alleen voor z′n baas dankzij de keyless start. U bent in deze Mazda ook voorzien van lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer.

Deze Mazda is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook.

Lijkt deze Mazda u wat? Neem dan nu contact op voor een afspraak of een proefrit!

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda / Honda & Overig). 

 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
audio installatie premium
bots waarschuwing systeem
keyless entry
keyless start
LED dagrijverlichting
lederen bekleding
LED koplampen
lichtmetalen velgen 16"
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap