Adrie Jonk Purmerend

Newtonstraat 34
1446VR Purmerend
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda MX-30

e-SkyActiv 145 First Edition 36 kWh € 2000,- SUBSIDIE MOGELIJK
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • armsteun voor
  • binnenspiegel automatisch dimmend
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • buitensp.elektr.verstel -verwarmb.+inklapbaar
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 49.875 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
J-522-LK
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurSoul red crystal metallic 3-tone (rood metallic)
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Datum deel 1a03-09-2020
Gewicht1620 Kg
Omschrijving

€ 2000,- SUBSIDIE MOGELIJK | Half Leder | Adap.cruise controle | Memory | Navigatie | A.Camera | dodehoek detectie | 8 % bijtelling 09-2025 |

Geavanceerde technologie verpakt in aantrekkelijk design. Met deze Mazda MX-30 rijdt u elektrisch in stijl. De aandrijflijn maakt gebruik van de meest moderne accutechniek, zodat het opladen in zo kort mogelijke tijd gebeurt. Het rijbereik van deze auto is groot genoeg om er de meest voorkomende dagelijkse ritten mee te maken. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. In deze Mazda profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bediende, verwarmde en inklapbare buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. In het zeldzame geval van een storing weet u nog eerder dan de monteur wat er mankeert. Uw smartphone met remote services geeft direct inzicht. Naast de routeinformatie van het navigatiesysteem kunt u muziek via het audio-installatiesysteem ook online beluisteren via bluetooth. Links afslaan terwijl een tegenligger rechtdoor gaat? Dan waarschuwt de kruisend verkeer detectie acuut. Een veilig gevoel. De Mazda is standaard voorzien van: electronic climate control, DAB ontvangst, regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Belangrijke ritfuncties permanent in uw zichtveld: dat is het voordeel van de head-up display. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetector detectiesysteem, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Is elektrisch rijden iets voor u? Bel dan nu om een proefrit te maken met deze auto.

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda / Honda & Overig). 

 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
armsteun voor
binnenspiegel automatisch dimmend
Bluetooth telefoonvoorbereiding
buitensp.elektr.verstel -verwarmb.+inklapbaar
buitenspiegels elektr. met geheugen
cruise control adaptief
DAB ontvanger
dimlichten automatisch
dodehoekdetectie met correctie
electronic climate controle
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap