Adrie Jonk Purmerend

Newtonstraat 34
1446VR Purmerend
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda 2

1.5 e-SkyActiv-G 90 Homura
  • achteruitrijcamera
  • airco (automatisch)
  • Air Stream Blue
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • cruise control
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 2.260 km
Brandstof Hybride
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
T-480-GT
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurAir stream blue m
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1496 CC
Omschrijving

| 6 jaar FABRIEKSGARANTIE | AIRCO AUTOMATISCH | DODEHOEK DETECTIE | PARKEERSENSOREN | CRUISE CONTROL | LAGE  KMST |

Laat u niets wijsmaken, deze Mazda 2 biedt alles wat u van een auto verlangt. Goed voor het milieu, goed voor de portemonnee: hybride rijden biedt het beste van beide! Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. Koude handen? Da's voorbij met het verwarmd stuurwiel. Pak aan! Ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels zijn aan boord.

Zelfs een kleine aanrijding kan flinke kosten veroorzaken. Gelukkig laat de achteruitrijcamera precies zien wat er zich achter de auto bevindt en geeft een waarschuwingssignaal. De bediening van het audiosysteem gebeurt met knoppen op het stuur. De audio is overigens voorzien van dab-radio voor een altijd heldere ontvangst. Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Mazda heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. U bent in deze Mazda ook voorzien van cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook.

Deze Mazda biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. Het forward collision warning-systeem berekent via een sensor de afstand tot het verkeer vóór u en komt in actie als er gevaar bestaat van een botsing. Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda / Honda & Overig). 

 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
Air Stream Blue
Apple Carplay/Android Auto
Bluetooth telefoonvoorbereiding
cruise control
DAB ontvanger
dodehoek detectie
lichtmetalen velgen 16"
parkeersensor achter
rijstrooksensor met correctie
voorstoelen verwarmd
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap